Wespen bestrijding

Op de meest uitéénlopende plaatsen kan je een wespennest tegenkomen. De wespen kunnen hele bouwwerken maken op zolder, in spouwmuren, onder boeiboorden, maar ook zomaar in de grond komt het voor. Meestal is één wespen bestrijding voldoende om van het probleem verlost te zijn. Wespen bestrijding komt dan ook veel voor in de zomermaanden.

Overige vliegende insecten bestrijden

Ook voor insecten als muggen, klustervliegen, vleesvlieg, enz. hebben wij efficiënte oplossingen. Insecten bestrijding kan het hele jaar voorkomen, maar met name in de warmere maanden, wanneer ze het actiefste zijn.

Kakkerlakken Bestrijding

Kakkerlakken houden niet van licht en laten zich overdag meestal niet zien. Ze gaan vooral in het donker op zoek naar voedsel. Deze ware plaagdieren brengen veel gezondheidsrisico’s met zich mee. Via urine en ontlasting verspreiden ze ziektekiemen. Daardoor kunnen voedselvergiftiging, astma en huidziekten ontstaan. Kakkerlakken bestrijding moet dan ook hoog op de agenda van iedereen staan.

Zilvervisjes bestrijden

De zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes zien er bijna identiek uit en komen vaak voor. De ongeveer 10mm grootte insecten voeden zich met papier, behang, schimmels, mijten, voedselresten, etc. In grote getale kunnen ze schade veroorzaken binnen en buiten uw huis. Zilvervisjes bestrijden gaat dan ook het beste in een vroeg stadium. Wij zijn er dan ook snel bij als u ons belt.

Vlooien Bestrijding

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen waar huisdieren gehouden worden. Het bestrijden van vlooien moet gedegen uitgevoerd worden. De vlooien op het dier, de vlooien in huis en de eitjes / larven in huis moeten bestreden worden. Per bloedmaaltijd legt de vlo 4 tot 8 eitjes. Zo wordt een niet aangepakt vlooienprobleem al heel snel een plaag. Winter Faunabeheer helpt u met vlooien bestrijding.

Mieren bestrijden

Mieren zijn op zoek naar suikerhoudend voedsel. Het is verstandig alle potten en bussen goed afgesloten te houden, geen vuile vaat laten staan en afvalemmers goed te sluiten of tijdig te legen. Hoe meer eten ze vinden, hoe groter het nest wordt. Als de nesten zich bevinden onder stoeptegels is dit te herkennen aan de hoopjes zand. Uiteindelijk verzakken de tegels. Naast dat wij de mieren bestrijden geven wij ook tips om ze te helpen voorkomen.

Houtaantastende insecten bestrijden

De soorten die in Nederland voorkomen zijn onder andere de gewone houtwormkever en de boktor. De schade wordt toegebracht door de larven van de kever. Tijdens de bestrijding verwijderen wij eventueel ernstig aangetast materiaal. Na de kever bestrijding verzorgen wij, zover mogelijk, alle bouwkundige werkzaamheden die nodig zijn om uw woning weer terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Zo kunt u na een bestrijding weer veilig gebruikmaken van uw eigen woon- of werkomgeving.

Kom met ons in contact​

Mocht u nog vragen hebben of direct een afspraak in willen plannen dan kunt u telefonisch of via het email formulier contact met ons opnemen. Winter Faunabeheer streeft ernaar u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat ongedierte zo snel mogelijk bestreden moet worden en geen tijd moet krijgen zich te verspreiden.