Mollen overlast

Mollen vormen een lastig probleem. Ze ruïneren mooi aangelegde tuinen en laten de bestrating verzakken. In de landbouwsector zorgen mollen ervoor dat het grasland minder productief wordt; Het gras boven de ‘molsritten’ niet genoeg water krijgt en boterzuur-bacteriën vanuit de molshopen in het kuilvoer terecht komen. Ook is er ook nog schade mogelijk aan maaimachines door de molshopen. Hoe klein of groot uw perceel ook is; Winter Faunabeheer biedt een passende oplossing tegen mollen overlast.

Konijnen overlast

Op lokaal niveau kunnen konijnen een ware plaag vormen. Door ziektes zijn de afgelopen jaren de aantallen laag gebleven, maar het konijn is duidelijk bezig met een ‘come-back’. Doordat populaties in zeer korte tijd tot onacceptabele grootte kunnen toenemen, is het raadzaam ervoor te zorgen dat aantallen binnen de perken blijven. Winter Faunabeheer kan u helpen bij voorkomende konijnen overlast.

Kom met ons in contact​

Mocht u nog vragen hebben of direct een afspraak in willen plannen dan kunt u telefonisch of via het email formulier contact met ons opnemen. Winter Faunabeheer streeft ernaar u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat ongedierte zo snel mogelijk bestreden moet worden en geen tijd moet krijgen zich te verspreiden.