Muizen bestrijding en ratten bestrijden

Muizen en ratten laten zich eenvoudig herkennen aan hun uitwerpselen, urinelucht of knaagschade. Tijdig ingrijpen is wenselijk aangezien de populatie snel kan toenemen en veel schade kan veroorzaken aan uw woning of bedrijfspand. Daarbij zijn muizen en ratten zeer onhygiënisch en kunnen ziektes overbrengen op mensen.

Waarom ons inhuren?

Hoewel doe-het-zelf producten een manier kan zijn om muizenplaag en/of rattenplaag in huis of bedrijfspand te bestrijden, is het voor grotere plagen of terugkerende plagen beter om professionele ongediertebestrijding in te schakelen. Winter Faunabeheer biedt een doelgerichte bestrijding voor elk muizen- en rattenprobleem en geeft advies over hoe u uw bedrijfspand of huis in de toekomst muizen en rattenvrij kunt houden. Wij doen ook aan muizen en ratten bestrijding en preventie op grote schaal voor vereniging van eigenaren ( VVE ), woningbouwcorporaties en gemeenten.

Kom met ons in contact​

Mocht u nog vragen hebben of direct een afspraak in willen plannen dan kunt u telefonisch of via het email formulier contact met ons opnemen. Winter Faunabeheer streeft ernaar u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat ongedierte zo snel mogelijk bestreden moet worden en geen tijd moet krijgen zich te verspreiden.